Poznaj

magiczną atmosferę

serca puszczy augustowskiej

N 53o51'53,8" E 23o04'28,4"

Restauracja i kuchnia


Odkryj niepowtarzalny urok restauracji w Hotelu Wojciech

Hotel „Wojciech” dysponuje salą restauracyjną na około 100 miejsc, salą bankietową na około 20 miejsc oraz tarasem restauracyjnym z widokiem na jezioro Białe.

Sala bankietowa jest idealnym miejscem do organizacji kameralnych spotkań biznesowych, kolacji jubileuszowych, imprez okolicznościowych (np. wesela, obiady weselne, komunie itp.). Restauracja Hotelu Wojciech*** to świetne miejsce do organizacji bankietów oraz imprez firmowych i okolicznościowych.

Szeroki wybór alkoholi, karta win ze Starego i Nowego Świata, szeroki wybór kaw i herbat stwarza niezliczoną liczbę możliwych doznań smakowych i zachęca do odwiedzenia Baru Hotelu Wojciech*** w Augustowie.

Kuchnia Hotelu Wojciech *** inspirowana jest bogactwem regionu augustowskiego. Polecamy kuchnię polską i regionalną. Naszą specjalnością jest lin w śmietanie z jezior augustowskich, marynowany okoń w zalewie słodko-kwaśnej, ale również pieczona kaczka z jabłkami podana na modrej kapuście.

Grupom zorganizowanym, poza standardowym menu, oferujemy stoły wiejskie, rybackie, gdzie serwujemy specjalności kuchni regionalnej przygotowane zgodnie z tradycją. Wśród dań znajdziemy kartacze, babkę lub kiszkę ziemniaczaną, pierogi czy też ryby słodkowodne: sielawę, lina, leszcza i inne złowione w okolicznych jeziorach. Na słodko proponujemy sękacza, mrowisko oraz wiele innych regionalnych smakołyków.

Oferty specjalne

Newsletter

Dowiaduj się o najnowszych promocjach i aktualnych zniżkach w Hotelu Wojciech.
Dołącz do listy newsletterowej i raz w miesiącu otrzymuj e-mail z nowościami.


Kontakt


W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy Państwa do kontaktu. Udzielimy odpowiedzi tak szybko, jak to możliwe.

Hotel Wojciech ***